1 Κρέμα Προσώπου 50ml + 1 Κρέμα Ματιών 15ml ΔΩΡΟ

1 Κρέμα Προσώπου 50ml + 1 Κρέμα Ματιών 15ml ΔΩΡΟ

18,00 €

Με την αγορά μιας κρέμας προσώπου με υαλουρονικό οξύ, φυσικά έλαια και εκχύλισμα ροδιού για την ενυδάτωση της λιπαρής / κανονικής επιδερμίδας, σας δίνουμε ΔΩΡΟ μια κρέμα ματιών με βιολογικό ελαιόλαδο, εκχυλίσματα λούπινου, έλαια αργκάν, αβοκάντο και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και ελαστικότητα.

SKU
KAL-OFF-1

1. Φυσική κρέμα προσώπου για λιπαρή/ μεικτή επιδερμίδα, με υαλουρονικό οξύ βιολογικό ελαιόλαδο και έλαιο αργκάν, για ενυδάτωση και τόνωση της ελαστικότητας. Περιέχει εκχύλισμα ροδιού με αντιοξειδωτική δράση, καθώς και φυσική πούδρα ρυζιού για απορρόφηση της λιπαρότητας.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ
ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό πρωί ή/και βράδυ.

ΔΩΡΟ

2. Κρέμα πολλαπλής δράσης από την Κρητική εταιρία Kalliston για την ευαίσθητη περιοχή γύρω απ ’ τα μάτια, με εκχυλίσματα λούπινου, που ενισχύουν τη σφρηγιλότητα της επιδερμίδας και μπουμπουκιών σούρβου, που μειώνουν την όψη των μαύρων κύκλων. Τα έλαια αργκάν και αβοκάντο προσφέρουν θρέψη και το υαλουρονικό οξύ ενυδάτωση και ελαστικότητα. Δεν περιέχει άρωμα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ
ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

FREE OF: PEG, MINERAL OIL, PARABEN, SILICONE, EDTA, BHT, DEA, PERFUME, SYNTHETIC COLORANTS

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόζετε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Απλώστε το προϊόν με ταμποναριστές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

TOP